Advertisement

Alabai / Kaukasus: Alabai, Central Asian Ovcharka : 4000 yıl öncesine dayanan, çok köklü bir geçmişi olan alabai (alabay) ırkı'nın ilk üyelerinin tibet'te yaşadığı düşünülüyor.

Alabai / Kaukasus: Alabai, Central Asian Ovcharka : 4000 yıl öncesine dayanan, çok köklü bir geçmişi olan alabai (alabay) ırkı'nın ilk üyelerinin tibet'te yaşadığı düşünülüyor.. Central asian shepherds.alabai.play with children.the biggest and friendly guard dog. Ayrıca erkek alabay köpeği 80 kilogram civarında iken kadın alabay köpeği 65 kilogram civarında ağırlığa sahiptir. Günümüzde, alabai köpeklerine kazakistan, kırgızistan, özbekistan, tajikistan ve türkmenistan'da sıklıkla rastlamak mümkün. İlk kez köpek bakacak kişiler için uygun olmasalar da bu ırk 4000 yıllık bir genetik seçilimle günümüze gelmiştir. See more of alabai dog lovers on facebook.

Günümüzde, alabai köpeklerine kazakistan, kırgızistan, özbekistan, tajikistan ve türkmenistan'da sıklıkla rastlamak mümkün. Alabai ve orta asya çoban köpeği olarak da bilinen, yapılan araştırmalar neticesinde köklerinin m.ö. 2000'li yıllara yani 4000 yıl öncesine kadar uzandığı tespit alabay köpeklerin karakteristik özellikleri. Orta asya çoban köpeği 4.000 yıl öncesine dayanan eski bir türdür. Monstrous central asian ovcharka shepherd dog | alabai dog compilation.

Pin by Pkdaoud on Central Asian Shepherd Dog ( Alabi ...
Pin by Pkdaoud on Central Asian Shepherd Dog ( Alabi ... from i.pinimg.com
30,634 likes · 51 talking about this. Bu cinsin evcilleştirilmesi, mö 3. Ayrıca erkek alabay köpeği 80 kilogram civarında iken kadın alabay köpeği 65 kilogram civarında ağırlığa sahiptir. 4000 yıl öncesine dayanan, çok köklü bir geçmişi olan alabai (alabay) ırkı'nın ilk üyelerinin tibet'te yaşadığı düşünülüyor. Անշարջ գույք, տրանսպորտ, աշխատանք, ապրանքների առք և վաճառք Günümüzde, alabai köpeklerine kazakistan, kırgızistan, özbekistan, tajikistan ve türkmenistan'da sıklıkla rastlamak mümkün. See more ideas about alabai dog, dogs, dog breeds. Alabay, alabai ya da dünya genelindeki yaygın adıyla orta asya çoban köpeği, güçlü yapısı ve sessiz tavırları ile dikkat çekerken aynı zamanda yırtıcılara karşı korkusuz olması ile tanınır.

This breed was originally developed for guarding sheep.

Alabai köpeklerinin tarihi oldukça köklü. Monstrous central asian ovcharka shepherd dog | alabai dog compilation. See more ideas about alabai dog, dogs, dog breeds. Alabai history is 4000 years back. See more ideas about alabai dog, dog breeds, dogs. See more of alabai dog lovers on facebook. See more ideas about alabai dog, dogs, big dogs. 4000 yıl öncesine dayanan, çok köklü bir geçmişi olan alabai (alabay) ırkı'nın ilk üyelerinin tibet'te yaşadığı düşünülüyor. Central asian shepherds.alabai.play with children.the biggest and friendly guard dog. Alabay, alabai ya da dünya genelindeki yaygın adıyla orta asya çoban köpeği, güçlü yapısı ve sessiz tavırları ile dikkat çekerken aynı zamanda yırtıcılara karşı korkusuz olması ile tanınır. Orta asya çoban köpeği, orta asya ovtcharka, alabai dog, türkmen çoban köpeği gibi isimlerle anılan alabayların, günümüzde var olan köpek türleri arasındaki en eski ırklardan biri olduğu düşünülmektedir. Alabai ve orta asya çoban köpeği olarak da bilinen, yapılan araştırmalar neticesinde köklerinin m.ö. Ortalama erkek alabai köpeği 78 cm boya sahipken kadın alabai köpeği 69 cm boyuna ulaşmaktadır.

Horses and dogs tube alabai dog origin is russia and central asia region. Alabai köpeklerinin tarihi oldukça köklü. 2000'li yıllara yani 4000 yıl öncesine kadar uzandığı tespit alabay köpeklerin karakteristik özellikleri. Alabai̇ orta asya çoban köpeği alabai central asia shepherd dog ( bu bir t.c. Monstrous central asian ovcharka shepherd dog | alabai dog compilation.

TURŠKI ALABAI (Turkmen Alabai Dog) - Smrček.si
TURŠKI ALABAI (Turkmen Alabai Dog) - Smrček.si from www.smrcek.si
Bu cinsin evcilleştirilmesi, mö 3. We breed central asian shepherd(alabai) dogs the best guardian and livestock protection dogs in the world.we have been breed this breed since 1993. See more ideas about alabai dog, dog breeds, dogs. Share.epidemicsound.com/ntptw (30day free trial) central asian shepherds also know as alabai dogs are. Aynı zamanda orta asya ovtçarka, orta asya çoban köpeği, alabai, türkmen alabai,sredneasiatskaia ovtcharka olarak da bilinir. Alabai central asian ovtcharka cao aziat. This breed was originally developed for guarding sheep. Alabai history is 4000 years back.

See more of alabai dog lovers on facebook.

Alabay, alabai ya da dünya genelindeki yaygın adıyla orta asya çoban köpeği, güçlü yapısı ve sessiz tavırları ile dikkat çekerken aynı zamanda yırtıcılara karşı korkusuz olması ile tanınır. Alabai köpeklerinin tarihi oldukça köklü. See more ideas about alabai dog, dogs, big dogs. Alabai ve orta asya çoban köpeği olarak da bilinen, yapılan araştırmalar neticesinde köklerinin m.ö. This breed was originally developed for guarding sheep. See more of alabai dog lovers on facebook. Alabai̇ orta asya çoban köpeği alabai central asia shepherd dog ( bu bir t.c. Erkek alabai köpekleri dişilere göre daha iri ve kalıplı olmaktadır. We breed central asian shepherd(alabai) dogs the best guardian and livestock protection dogs in the world.we have been breed this breed since 1993. Orta asya çoban köpeği 4.000 yıl öncesine dayanan eski bir türdür. Orta asya çoban köpeği, orta asya ovtcharka, alabai dog, türkmen çoban köpeği gibi isimlerle anılan alabayların, günümüzde var olan köpek türleri arasındaki en eski ırklardan biri olduğu düşünülmektedir. Ayrıca erkek alabay köpeği 80 kilogram civarında iken kadın alabay köpeği 65 kilogram civarında ağırlığa sahiptir. 30,634 likes · 51 talking about this.

See more ideas about alabai dog, dog breeds, dogs. Orta asya çoban köpeği 4.000 yıl öncesine dayanan eski bir türdür. Share.epidemicsound.com/ntptw (30day free trial) central asian shepherds also know as alabai dogs are. Bu cinsin evcilleştirilmesi, mö 3. Orta asya çoban köpeği, orta asya ovtcharka, alabai dog, türkmen çoban köpeği gibi isimlerle anılan alabayların, günümüzde var olan köpek türleri arasındaki en eski ırklardan biri olduğu düşünülmektedir.

Alabai Wallpapers - Wallpaper Cave
Alabai Wallpapers - Wallpaper Cave from wallpapercave.com
Share.epidemicsound.com/ntptw (30day free trial) central asian shepherds also know as alabai dogs are. Alabai history is 4000 years back. Central asian shepherds.alabai.play with children.the biggest and friendly guard dog. Monstrous central asian ovcharka shepherd dog | alabai dog compilation. This breed was originally developed for guarding sheep. Alabai ve orta asya çoban köpeği olarak da bilinen, yapılan araştırmalar neticesinde köklerinin m.ö. Ayrıca erkek alabay köpeği 80 kilogram civarında iken kadın alabay köpeği 65 kilogram civarında ağırlığa sahiptir. See more of alabai dog lovers on facebook.

4000 yıl öncesine dayanan, çok köklü bir geçmişi olan alabai (alabay) ırkı'nın ilk üyelerinin tibet'te yaşadığı düşünülüyor.

Alabai central asian ovtcharka cao aziat. See more ideas about alabai dog, dog breeds, dogs. It is a very old breed, from ancient times. Central asian shepherds.alabai.play with children.the biggest and friendly guard dog. Alabai history is 4000 years back. Alabai history is 4000 years back. Ortalama erkek alabai köpeği 78 cm boya sahipken kadın alabai köpeği 69 cm boyuna ulaşmaktadır. Aynı zamanda orta asya ovtçarka, orta asya çoban köpeği, alabai, türkmen alabai,sredneasiatskaia ovtcharka olarak da bilinir. Alabay, alabai ya da dünya genelindeki yaygın adıyla orta asya çoban köpeği, güçlü yapısı ve sessiz tavırları ile dikkat çekerken aynı zamanda yırtıcılara karşı korkusuz olması ile tanınır. Çin aslanı köpeklerde karşılaştığımız dominant karaktere alabai köpek ırkında da rastlarız ve buna. İlk kez köpek bakacak kişiler için uygun olmasalar da bu ırk 4000 yıllık bir genetik seçilimle günümüze gelmiştir. See more ideas about alabai dog, dogs, dog breeds. 30,634 likes · 51 talking about this.

It originated in central asia`s countries of kazakhstan, kirgistan, turkmenistan, uzbekistan andtadzhikistan alaba. Ortalama erkek alabai köpeği 78 cm boya sahipken kadın alabai köpeği 69 cm boyuna ulaşmaktadır.

Post a Comment

0 Comments